ANASAYFA arrow VAKIF HAKKINDA BİLGİ arrow YARDIMLARINIZ İÇİN
YARDIM TALİMATI

Muhterem Efendim,

Müntesibi bulunduğumuz Vakfımız, 1955 yılından buyana kamu yararına hizmet eden bir hayır kurumu olup; milli ve manevi değerlere sahip gençlerin yetişmesi için bütün imkânları ile çalışmaktadır.

Vakfımız bugüne kadar; maddi ve manevi yardıma ehil, çalışkan ve kabiliyetli 2.950 adet Orta Tahsil, 8.000 adet Yüksek Tahsil ve 325 adet Yüksek Lisans öğrencisine burs vermiştir. Burslarımız her sene 9 ay müddetle verilmektedir. Bu rakamlar siz hayırseverlerin yardımları ile çok daha yüksek sayılara bâliğ olabilecektir. Bidayetten beri vermekte olduğumuz burs hizmetlerinden başka ihtiyaç sahibi öğrencilerin mümkün mertebe yurt ve kitap yardımları ile vesair ihtiyaçları karşılanmaktadır.

İstanbul’daki İmam-Hatip Liselerinin ve bu okullara devam eden öğrencilerin mali durumları göz önünde bulundurularak, Okul Aile Birlikleri ile muhtelif zamanlarda toplantılar tertip edilerek, onların dilek ve temennileri değerlendirilmiş, okul aile birliklerine imkânlarımız nispetinde nakdi yardımlarda bulunulmuş ve yardımlarımız devam etmektedir.

Bu hizmetlerimizden başka Vakıf merkezimizde bilâ ücret BİLGİSAYAR, OSMANLICA, ARAPÇA ve İNGİLİZCE gibi yabancı lisan kursları düzenlenmiştir.

Aynı zamanda geleneksel olarak her sene; başta Peygamber Efendimiz (s.a.v.) olmak üzere,  Vâkıfımızın ve vakfımıza maddi ve manevi yardımlarda ve hizmette bulunanlardan ahirete intikal edenlerle, şühedamızın aziz ruhlarına ithaf edilmek üzere Hatm-i Şerif kıraat ettirilerek, müşterek dualarş Ramazan-ı Şerif ayında Kadir Günü ikindi namazından önce Fatih Camii Şerifinde yapılmaktadır.

Bu hizmetlerimizin daha geniş ve daha verimli olabilmesi için, siz saygı değer hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz.

Siz saygı değer hayırseverlerimiz den istirhamımız:

Arzu ettiğiniz miktarda (Zekât, teberru ve bağış gibi) nakdi yardım yaparak, aylık veya yıllık öğrenim bursu verebilir veya bu hususta yardımlarını esirgemeyecek hayır sahiplerini vakfımıza kazandırabilirsiniz.

Her türlü bina ve arsa gibi gayrimenkullerin vakfımıza bağışı hususunda yardımlarınızı bekliyoruz.

İhtiyaç görüldüğü takdirde bağış yapan müteberrilerimizin her türlü bakım, tedavi ve hizmetleri vakfımız tarafından karşılanmaktadır.

Aylık veya toptan lütfedeceğiniz yardımlarınızın, bursların kesintisiz ödenmesinde ve vakfımızın zor durumdan kurtarılmasında mühim rolü olacaktır.

Derdimizi ve sıkıntımızı siz kardeşlerimize açarak hep birlikte bu sıkıntıyı aşmayı hedeflemekteyiz.

Bu vesile ile en kalbî hürmet ve muhabbetlerimi arz eder, iki cihan saadeti dileriz. Saygılarımızla

 

NOT :

Burs müddeti 9 ay olup:

Lisans öğrencisine : 1000TL. aylık



---------------

Banka Hesap Numaramız :

Vakıf Bank Beyazıt Şubesi : 00158007285716924

( IBAN NO:TR52 0001 5001 5800 7285 7169 24)

 Kuveyt Türk K.B. Sirkeci Şubesi: 1375164-3  

IBAN NO: TR54 0020 5000 0013 7516 4000 03) 

Not : Lütfedeceğiniz her türlü teberru, zekât ve bağışlarınız için telefonumuz emrinize amade olup; makbuz mukabilinde memurumuz vasıtasıyla adresinizden de tahsil edebiliriz.

ADRES: Süleymaniye Mahallesi Elmaruf Sokak No:5 FATİH / İSTANBUL 34116

TEL: 0.212.522 95 14 –  FAKS: 0.212.520 86 03 E-MAİL:  Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır