?BN'ÜL - EM?N MAHMUT KEMAL ?NAL VAKFI

UMUMİ HEYET TOPLANTISI

Muhterem Efendim,

Vakfımızın Umumi Heyet Toplantısı 18 OCAK 2020 Cumartesi günü saat: 11.00 da Nişancı Mahallesi, Feshane Caddesi, Numara 44 Eyüpsultan / İstanbul Adresinde yapılacaktır.

Aşağıda belirtilen gündem maddelerinin müzakere ve karara bağlanması için teşrifleriniz zaruridir.

Nisabın sağlanamaması, Vakıf hizmetlerinin aksamasına sebep olacağından behemehâl toplantıya teşriflerinizi rica eder, saygılar sunarım.

Ahmet Samet YAPAR

Vakıf Başkanı

GÜNDEM :

1.-  Açılış

2.-  Divan Heyetinin seçilmesi ve Divan Toplantı Zaptını imzaya yetkili kılınması.

3.-  2019 yılı Faaliyet ve Mali Raporuyla Murakabe Raporunun okunması.

4.-  Faaliyet ve Mali Raporun müzakeresi.

5.-  Mütevelli ve Murakabe Heyetlerinin ibrâları.

6.-  2020 yılı için hazırlanan Bütçenin okunarak müzakere ve kabulü için oya sunulması.

7.-   Vefat nedeniyle münhal bulunan Umumi Heyet’e üye seçilmesi.

8.-   Vakıf Senedindeki tadilat ve ilaveleri içeren taslağının görüşülmesi ve karara bağlanması.

9.-   Üç sene müddetle görev yapacak Mütevelli Heyeti, Murakabe Heyeti ve Eğitim Heyeti için seçim yapılması.

10.-   Dilek ve temenniler.

11.-   Kapanış.

KUTLU DOĞUM

Kabir Ziyareti

SAAT

İBN'ÜL - EMİN

HAYATI
ESERLER
VASIYETNAME

ÜYE GİRİŞİ

Kayıp Parola ?

Ä°bn'ül Emin Mahmut Kemal Ä°nal Hazretleri

DUYURU

Her sene okutulan Hatm-i Şeriflerden almak için vakfımızla irtibata geçebilirsiniz. Hatimlerin duası her sene geleneksel olarak Ramazan-ı Şerif ayında Kadir Günü yapılmaktadır.

Anketler

Sitemizi Nasıl Buldunuz?